Det är viktigt att variera kosten!
Moderatorer: Senior moderators, Moderators, Webgruppen
-
- Dunderpostare!
- Inlägg: 696
- Blev medlem: 22 dec 2006 21:24
- Ort: Göteborg
Det är viktigt att variera kosten!
Håller på att renovera köket och har begränsade möjligheter att laga mat. Men bara lugn, jag ser till att variera kosten:

-692-
-
- Legend!
- Inlägg: 3042
- Blev medlem: 23 okt 2001 01:00
- Ort: Horda
- Kontakt:
-
- Dunderpostare!
- Inlägg: 696
- Blev medlem: 22 dec 2006 21:24
- Ort: Göteborg
-
- Dunderpostare!
- Inlägg: 696
- Blev medlem: 22 dec 2006 21:24
- Ort: Göteborg
-
- Dunderpostare!
- Inlägg: 696
- Blev medlem: 22 dec 2006 21:24
- Ort: Göteborg
-
- Dunderpostare!
- Inlägg: 696
- Blev medlem: 22 dec 2006 21:24
- Ort: Göteborg
-
- Dunderpostare!
- Inlägg: 696
- Blev medlem: 22 dec 2006 21:24
- Ort: Göteborg
-
- Dunderpostare!
- Inlägg: 696
- Blev medlem: 22 dec 2006 21:24
- Ort: Göteborg
-
- Legend!
- Inlägg: 3339
- Blev medlem: 07 apr 2002 11:17
- Ort: Växjö
David Alesand skrev:Hur är skogshuggaren tillagad? *fniss*Karlsson skrev: Förutom skogshuggarlunchen på jobbet då, man är ju kroppsarbetare!
Fagerhults Huggarmål brukar ju också varieras (kostcirkeln). De brukar variera lite okynnes, men oftast väljer de någon av bröderna Sint. (Lång-Sint, Arg-Sint, Trång-Sint och Svag-Sint)David Alesand skrev:Lampen, är det Fagerhults eller?
Hur den är tillagad?
Jo, man häller en käftsmäll, tre dl vrede och två tjog flänsmuttrar i en cistern.
Låter sörjan skjuda på vansinnig värme i en sådär fjordon dar.
Sen tillsätter de väl valda delar av självaste Bengt Grieve.
När man inte känner svettlukten längre så är det dags för plombering.
Häll ut innehållet i en container, och skeppa iväg skiten nånstans.
Om du mot förmodan skulle få tillbax sörjan, så kan du väl lagra den nånstans ett tag.
Strax innan smeten börjar gå i väg med egna ben tillsätter du själva Skogshuggaren. (du ser vilken du ska ta)
Sådär!
Servera gärna inte på vanligt porslin. Det fräts sönder.
För övrigt tycker ja Lampens mat är mycket bra! Fast ja får aldrig i mig lika mycket som Karlsson.
Hoppas ni har mycket nytta av receptet. Gonatt.
EDIT: Hoppsan!! Höll på att glömma vitlöken! Tillsätt alldels för mycket nångång mellan kvart i två och strax innan jul.
Tappen
www.UKULIZED.se
Volvo V70 2,4D -06
Volvo V70 TDI -99
Volvo 240 GL -85
Volvo 240 GL -88
Stiga Park Pro 16 HST -95
www.UKULIZED.se
Volvo V70 2,4D -06
Volvo V70 TDI -99
Volvo 240 GL -85
Volvo 240 GL -88
Stiga Park Pro 16 HST -95
-
- Dunderpostare!
- Inlägg: 696
- Blev medlem: 22 dec 2006 21:24
- Ort: Göteborg
-
- Legend!
- Inlägg: 4691
- Blev medlem: 31 okt 2001 01:00
- Ort: Tofteryd
- Kontakt:
Jag passerar ju Anderstorp lite nu och då i jobbet. Ska jag komma in varje gång?arsestar skrev:Vad bra, för jag hoppas ni förstår att ingen passerar i närheten av Anderstorp utan att komma hit på en fika! okej?Anders Toll skrev:Jag blev hungrig nu.

För övrigt är kex äckligt och smuligt...
För Maccan i tiden.
Team GMBH Rennsport
Team GMBH Rennsport
-
- Dunderpostare!
- Inlägg: 696
- Blev medlem: 22 dec 2006 21:24
- Ort: Göteborg
Lätt!Daniel Båge skrev:Jag passerar ju Anderstorp lite nu och då i jobbet. Ska jag komma in varje gång?arsestar skrev:Vad bra, för jag hoppas ni förstår att ingen passerar i närheten av Anderstorp utan att komma hit på en fika! okej?Anders Toll skrev:Jag blev hungrig nu.![]()
För övrigt är kex äckligt och smuligt...
[David Knutsson]
Volkswagen Polo -96. Liten, lila, pendling.
Kawasaki ZX9R -98. Snabb, grön, nice. - till salu
Volkswagen Polo -96. Liten, lila, pendling.
Kawasaki ZX9R -98. Snabb, grön, nice. - till salu